Restaurant de Zeeuwse Kust

Voor Restaurant de Zeeuwse kust in Nieuwvliet heb ik verschillende opdrachten mogen doen. Na een goed gesprek met de eigenaar zijn we op verschillende ideeën uit gekomen om het "Zeeuwse" thema van het restaurant naar boven te halen. Zo is er op de muur een golf gekomen, helemaal gedecoreerd met schelpen. Ook moest er een nieuw naambord komen boven de bar met het "Zeeuwse" thema. Ten slotte heb ik ook nog een bord beschreven voor de ijsverkoop.


Ijssalon het Droomijsje.

Ijssalon het Droomijsje had het idee om binnen in de zaak een groot krijtbord aan de muur op te hangen. De eigenaren van de salon hebben mij benaderd om dit bord te beschrijven en te versieren. Na een kort maar goed overleg ben ik aan de slag gegaan en is dit leuk en kleurrijke ontwerp het eindresultaat! 


Cadeau pakketjes.

Heb je dat wel eens? Je gaat naar een verjaardag en wilt niet weer het standaard shampoo pakketje of een envelop met geld geven? Er werd aan mij gevraagd of ik ook cadeaupakketjes kon maken. Natuurlijk kan dat!


Gepersonaliseerd schilderij

Op Facebook had ik een foto geplaatst van een stukje hout waar ik een toekan op had geschilderd. Toen ontving ik een berichtje of het ook met een uiltje kon. Op de foto's hiernaast ziet u het resultaat.